Black Week starter 13. November og varer til 30. November! Dette blir årets RÅESTE salg. Her gjelder det å planlegge godt på forhånd, da det blir utsolgt fort! Gode priser på alle programvarer og oppgraderinger! Bruk rabattkoden: ( BLACKWEEK ) i handlekurven og få hele 25% på alle varer 🥳 Vi har gode priser fra før, men nå er det enda billigere

Hvordan kan vi tilby så gode priser?

Vi tilbyr billige priser fordi vi kjøper i bulk til rabattert pris, som gjør at vi etterpå kan tilby billige priser til kundene våre. I tillegg til billige produkter så kan du være sikker på at kodene du kjøper er 100% lovlige, siden de er kjøpt fra offisielle leverandører.

Følger det med steg for steg?

Japp det gjør det, det følger med steg for steg guide på de fleste programvarene hvordan du installerer.

Hva med garanti?

Selvfølgelig har vi garanti på alle produktene vi har! Hvis det er defekt eller ubrukelig på grunn av en feil kan kunden innen 14 dager be om hjelp fra support for og løse problemet.

Hvorfor kjøpe fra oss?

Våre digitale koder er 100% lovlige og er kjøpt fra offisielle leverandører. Vi har noen av de billigste programvarene på markedet. Sikker betalingsmetode! Vi sender deg de digitale kodene dine umiddelbart og direkte til e-postadressen din etter kjøpet. Effektiv og hyggelig kundestøtte om du skulle ha problemer eller spørsmål om programvaren.

Hjelper dere til med installering?

Selvfølgelig kan vi gjøre det! Vi prøver først og guide dere igjennom. Går ikke det så bruker vi teamviewer (fjernstyring av pc) og avtaler tid med kunden.

Hvor holder dere til?

Bjølstadveien, 1671 Kråkerøy. Norge

Hvordan betaler jeg?

Vi har både Stripe og Paypal i butikken våres, godtar Visa - Mastercard! Stripe og Paypal er trygg betalings tjeneste som er brukt verden over. Stripe is certified as a Level 1 Service Provider, which is the highest level of certification for payment processors. Stripe complies with the Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS), a set of security standards established by major card brands like Visa, Mastercard. https://stripe.com/docs/security

SUCCESS

An error occured while trying to access one of your resources